DESIGN

Dat wat goed is, moet er ook goed uitzien. Het totaalplaatje moet kloppen. Jij biedt kwaliteit aan je klanten, dan wil je dat ook uitstralen, toch? Design zit in ons DNA. Het visualiseren van jouw verhaal, jouw merk en jouw business heeft bij ons een centrale plek. Dat nemen we mee in alles wat we doen. Van logo tot complete huisstijl, flyer tot nieuwsbrief, magazine tot website.

We beginnen onze samenwerking standaard met een informele en interactieve brainstorm samen met jou. Het is daarbij niet onze insteek om vervolgens met een strategisch boekwerk te komen.

DNA 

Het is vooral bedoeld om elkaar beter te leren kennen en een goed beeld te krijgen waar jij naartoe wilt: wat is jouw doel, waar sta je voor, waar ligt je focus, wat is jouw DNA en welke uitstraling past daarbij? Na zo’n sessie wordt vaak al snel duidelijk wat je nodig hebt om daar te komen en gaan we aan de slag met een plan van aanpak. We nemen je daarbij voortdurend mee in alles wat we doen en doen nooit iets zonder dat jij vooraf je goedkeuring geeft.

Wij adviseren en inspireren. Jij bepaalt.