Over ons

We willen niet het grootste bureau worden. Of het meest bekende. Wel het meest gewilde bureau! Laat ons dus maar lekker op de achtergrond werken. Ten dienste van onze relaties. 

“Wij geloven dat ‘beter’ en ‘mooier’ hand in hand gaan.”

Wij zijn een marketing- en ontwerpbureau. We ontwikkelen creatieve concepten, campagnes en communicatiemiddelen. Van plan tot promotie. Van design tot website. Of je nu een nieuw concept wilt lanceren of als groeiend bedrijf toe bent aan een volgende stap. Onze missie? Jouw business, merk of concept de boost geven die het nodig heeft. Design is daarbij onze ‘middle name’. Omdat wij geloven dat beter en mooier, hand in hand gaan.

Aangenaam kennis te maken

Rowan Redjosentono

CEO

Rowan Redjosentono

Eigenaar & Concept Designer

Problemen zijn er om opgelost te worden. Laat dat maar aan Rowan over. Als creatieve ‘leader of the pact’ is hij altijd op zoek naar het beste voor de klant. Ze verrassen, inspireren en overtuigen met creatieve concepten. Hun problemen en verhalen, vertaald in zijn creaties. Als creatieve aanvoerder en projectmanager zorgt hij ervoor dat projecten van A t/m Z geregeld worden. Voor zijn collega’s en opdrachtgevers een hele geruststelling en zorg minder. 

Ook in zijn vrije tijd is hij daar ondernemend genoeg voor. Het liefst samen met familie en vrienden. Een hapje en drankje (en bij voorkeur een klein zonnetje) erbij en Rowan is gelukkig.